TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Andere

Prachtige daguitstap naar Sas van Gent


Dagtrip naar ’t Sas van Gent
Graag nodigen we je uit voor onze daguitstap, op zaterdag 13 juli
Op het programma: geleid bezoek aan ’t Industrieel museum Zeeland, we komen alles te weten over de teelt van graszoden en verwonderen ons over een siertuin.

Praktische informatie:
* We verzamelen om 8u10 aan de Fatimakerk (Moorseelsestraat Heule) om tegen 8u15 zeker op weg te zijn.
* Om 9u30 zijn we verwacht aan het industrieel museum Zeeland. De inleiding wordt gegeven bij koffie en een koffiekoek. ’t Museum is meer dan een bezoekje waard met dank aan de gidsen. (Vergeet niet te prikken!)
* Tegen 12 uur gaan we aan tafel in Westdorpe “De Baeckermat”, met gratis uitzicht op de weidse omgeving. Voor het hoofdgerecht is er keuze tussen vlees en vis. (Keuze vooraf te bepalen!.) (dranken per pp.)
* Vanaf 14 uur zijn we te gast bij “Verhelst Graszoden”. De heer des huize wil jullie helpen wegwijs te geraken in de teelt, de verkoop en de aanleg van graszoden. (We toasten graag op het bedrijf.)
* Rond 16-16u30 komen we aan bij de tuin van Gerard en Marleen in Zelzate. De kleurrijke siertuin is een lust voor de ogen. Gerard en Marleen zijn niet bang om een bus vol liefhebbers rond te leiden.
Omstreeks 18u30 sluiten we de dag af bij een koude schotel in feestzaal Bavo in Ertvelde. We nemen de tijd om na te praten. (dranken per pp.)
* De terugweg wordt aangevat om tegen 20u30 in Heule terug te zijn.
Kostprijs voor deze unieke uitstap (bus, middagmaal, bezoeken met gids, en avondeten): leden € 76. Ook niet leden zijn ten zeerste welkom mits € 84 pp. !
Inschrijven via een bestuurslid of liefst met volgende procedure:
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Meld snel je deelname aan bij Daniël Hostens per tel. 056/351484 of via daniel.hostens@gmail.com (liefst zo vlug mogelijk). Daarna stort je het bedrag op rekening van Tuinhier-Heule: IBAN: BE35 7785 3067 5537 met vermelding ‘dagreis + voornaam + naam’.
Haast je als je nog mee wilt!
Kan een afbeelding zijn van 7 mensen en tekst
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en Rijksmuseum

Tijdstip

Datum: 13-7-2024
Uur: 8:30u

Locatie

Fatimakerk
Moorseelsestraat 18
BISSEGEM 8501

Contact Informatie

MAES Danny
Tel: 0473333423
Email: katrienlanckriet@hotmail.com