TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Klimaat in verandering


Beste lid van “tuinhier” Ruiselede,

 

Wat hebben de olympische spelen en het klimaat met elkaar gemeen? Weinig op het eerste zicht, afgezien van het feit dat beide recent niet uit de media te bannen waren.

Het grote verschil zit hem in het tempo waarmee records gebroken worden. Op de olympische spelen wordt slechts zeer af en toe een wereldrecord verbeterd.

Op klimaatgebied sneuvelen de records voortdurend. Bijna geen maand of jaar zonder een nieuw temperatuur- of neerslagrecord.

Zelfs de recente eerste schooldag werd geregistreerd als de warmste 1 september ooit. Je zal het maar meemaken als scholier.

Over de op til zijnde, niet meer te ontkennen, klimaatwijzigingen en de gevolgen ervan komt een eminente spreker ons onderhouden: Geert Naessens, weerman op de West-Vlaamse TV zenders (Focus & WTV).

  Maandag 7 oktober om 20:00 uur in

“De Kiem” (Pensionaatstraat 23)

KLIMAATTUIN,

DROOGTE, WATER.

Voordracht door:

Geert Naessens.

 

Geert is zelf iemand met groene vingers, die vaak in zijn tuin bezig is. Hij is niet alleen de geknipte voordrachtgever om ons de klimaatopwarming wetenschappelijk te duiden, hij zal het er ook over hebben hoe we in onze tuin best omgaan met droogte en water.

Gratis inkom voor leden, niet leden 5 €. Groene tombola.


Tijdstip

Datum: 7-10-2024
Uur: 20:00u

Locatie

Basisschool De Kiem
Pensionaatstraat 23
RUISELEDE 8755

Contact Informatie

Tuinhier Ruiselede
Tel:
Email: hugo.van.hauwaert@telenet.be